Sponsoractie

Janssen R&D Project Management Organizatie sponsort Sikiliza Leo

By 6 December 2017 No Comments

Van 27 tot 30 November vergaderde de groep van Project Managers van Janssen R&D in Jersy City, vlakbij Manhattan New-York, voor hun “One Team Meeting”. Project Managers van over heel de wereld komen dan samen om te leren en banden terug te versterken met hun collega’s. Om vrienschap en verbondenheid met alle wereldburgers te tonen is er dan ook altijd een “charity event”. Dit jaar werd Sikiliza Leo gekozen, om een stukje van onszelf terug te geven in een sponsor actie. Voor alle schookinderen werd een rugzak samengesteld en gevuld met school en andere nuttige cadeautjes. We deden dit in overleg met de lokale Oegandese Sikiliza Leo Project Manager Charles Opio.

Sikiliza Leo werd voorsgesteld aan de hand van een korte presentatie, en dan werd het stukje filmĀ  “Flying Doctors in Tororo” getoond. Iedereen was geroerd door de beelden en heel enthousiast over ons samenwerken met Sikiliza Leo in Oeganda.

Onze dank gaat naar de Janssen R&D PM Organizatie, en speciaal ook naar Mary Alexander, die het charity event organizeerde en naar ons uitreikte.

Assembling the backpacks

Leave a Reply